Klaar om te daten - word gelukkig in de liefde

Heb jij die diepgevoelde wens naar een liefdevolle, gelijkwaardige relatie? Maar ga je toch maar weinig écht serieus aan de gang om juist deze voor zo belangrijke en begrijpelijke  levenswens te realiseren? 

Wellicht voelt het niet fijn dat je uit de comfortzone moet stappen om iets anders te bereiken dan je tot nu toe hebt bereikt. En durf je dat niet goed, bang voor afwijzing en opnieuw gekwetst te worden.  Bang om niet leuk en aantrekkelijk genoeg te zijn. Ervan overtuigd wellicht dat de leuke interessante man voor jou niet is weggelegd. Dus waarom zou je je nog druk maken....

Zo ontzettend jammer, want als je hier hier geen verandering in brengt zal je voor de rest van je leven alleen blijven.  Vakanties en feestdagen alleen doorbrengen, alledaagse zaken alleen moeten verwerken. Kortom: je zal er altijd alleen voor blijven staan.

Heel veel 50plus singlevrouwen worstelen hiermee.... En dat is echt niet nodig, als je een paar simpele veranderingen in je leven doorvoert.

Het goede nieuws is: Je hebt het zelf in de hand. Het gaat namelijk om hoe jij over jezelf denkt, waar jij recht op hebt in het leven.  Hoe je in je vel zit, hoe vitaal je bent en hoe vervuld. En hoe groot jouw kennis en vaardigheden zijn met betrekking tot online en offline daten.  Allemaal zaken die je kan leren en veranderen, zodat jij wel jouw geluk in de liefde vindt.  Allemaal zaken waarbij ik je kan en wil heel graag wil helpen!  

Wat je nog mag leren is....

Dat jij een werkelijk  'lovable' iemand bent. Iemand die het waard is om van gehouden te worden. Iemand die van alles te bieden heeft en die de beste man in haar leven verdient die er maar is te vinden.  Hoe je gemakkelijk voldoende energie hebt om alle leuke dingen te ondernemen die bij een vervullende, liefdevolle relatie horen. Wat je wel en niet moet doen als je je op de datingmarkt begeeft en waar je het beste kan starten. 

Het is goed om je te realiseren dat je dit niet allemaal alleen hoeft te doen

In mijn online programma leer je dat in 12 weken 

Na afloop van dit programma 

+ Weet je wat je waard bent op het gebied van de liefde, voel je zelfverzekerd en gelukkig en trek je de voor jou meest geschikte man aan. En mogelijk heb je hem al ontmoet gedurende deze twaalf weken!

+ heb je geleerd hoe je het meest succesvol, comfortabel en veilig kunt daten:  weet je welke datingsites voor jou passend zijn en hoe je ook op andere wijze nieuwe mensen kunt ontmoeten -  weet je hoe je je profiel met foto's zo kunt opstellen dat het precies weer geeft wie jij bent - heb je je eerste succesvolle dates gehad en kan je zelfstandig verder ( mocht dat nog nodig zijn)

+ heb je je energie en vitaliteit  blijvend op een veel hoger plan gebracht, zodat je fijn van je nieuwe leven kunt genieten.

Wat ga je krijgen in dit programma

+ Gedurende 12 weken krijg je elke week een online masterclass met daarin oefeningen, praktijk opdrachten, wat theorie en inspiratie, met een bijbehorend werkboek.  Deze Masterclasses geven je alle tools die je nodig hebt om klaar te zijn om te daten.

+ We starten met een persoonlijke eerste kennismaking via zoom van 45 minuten, waarin we dieper ingaan op wat er bij jou speelt en op welke vragen jij graag antwoord wil hebben. Daarom kijken we ook allebei of dit traject nu voor jou goed is.

Na toelating ontvang je elke week een Masterclass (12 Masterclasses in totaal)

Introductie in het programma

Je leert hoe je het meeste profijt kunt hebben van alle masterclasses en hoe je het beste te werk kunt gaan.

In de eerste vier Masterclasses leer je onvoorwaardelijk van jezelf te houden en je liefdesfrequentie omhoog te brengen. Je gaat inzien welke invloed dat heeft op jouw datingproces en op je gehele leven.

Masterclass 1) Je leert wat  'Houden van jezelf'  eigenlijk inhoudt en wat het betekent voor jouw leven en dat van jouw relaties en hoe het jouw datingproces beïnvloed.

Masterclass 2) Je leert  hoe je van jezelf kunt houden, ondanks (of juist dankzij) al je imperfecties en welke invloed dat heeft op het daten.  

Masterclass 3) Je leert jouw eigen behoeftes kennen en je leert dat jij het waard bent om bemind te worden en jouw behoeftes vervuld te zien. Wat biedt jij en wat heb jij nodig van jouw partner. Wat is onderhandelbaar en wat is dat juist niet. Kortom: wie is jouw droompartner.

Masterclass 4) Je leert hoe jij graag zelf  behandeld wilt worden en je leert ook hoe je dat aan anderen kunt leren.   Je leert hoe je daar zelf het goede voorbeeld in kunt zijn. Jij bepaalt.

Als je deze eerste vier masterclasses hebt doorlopen en de huiswerkopdrachten hebt gedaan heb je jouw liefdesfrequentie een flink stuk omhoog gebracht en ben je al een heel eind op weg naar Klaar zijn om te daten.

Masterclass 5)  Je leert wat vitaliteit voor jou betekent. Je gaat zien waar je nu staat en welke stappen er nodig zijn om vitaal in het leven te staan.  Gedurende deze vier masterclasses maak je een compleet stappen plan volgens het principe van elke dag 1% beter. Je leert ook begrijpen welke invloed vitaliteit heeft op daten en het aantrekken van jouw droompartner.

Masterclass 6)  Je leert op welke wijze je jouw energie niveau blijvend omhoog kunt brengen. Welke voeding en suppletie je daarbij kunnen helpen. De rol van bewegen op je energieniveau en op de gezondheid van je brein. En wat bij jou past qua bewegingsvorm.

Masterclass 7) is geheel gewijd aan het belangrijke onderwerp Slaap. Je leert welke impact slaap heeft op jouw vitaliteit en welzijn. Hoe een gezond slaappatroon eruit ziet, wat je allemaal kunt doen om jouw slaap te optimaliseren, zodat jouw vitaliteit met sprongen vooruit gaat.

Masterclass 8) Je leert in deze masterclass wat jou vervulling geeft in je leven. Vervulling op zielsniveau, vervulling op mentaal/emotioneel niveau. En hoe je dat steeds meer in je leven vorm gaat geven. Als jij je vervult voelt in je leven, doordat jij die dingen doet en ervaart die voor jou van groot belang zijn, zal je een grote mate van authenticiteit ontwikkelen. Dat betekent dat je niet emotioneel afhankelijk bent van jouw toekomstige partner voor wat betreft het vullen van jouw leegte.  

Als je ook deze vier masterclasses ook het doorlopen, inclusief de huiswerkopdrachten ben je er helemaal klaar voor. Jouw liefdesfrequentie is optimaal: we gaan daten trekken  jouw droompartner  aan.

De laatste vier masterclasses begeleiden je in het werkelijk dating proces. Je leert welke apps, sites  voor jou goed  werken, hoe je offline, in het leven van alle dag, jouw gedroomde partner kunt vinden en hoe je verder jullie relatie kunt versterken en uitbouwen.

Masterclass 9 Je leert via welke wegen jij de beste kans maakt om je droompartner te vinden en naar je toe te trekken. Welk sites, app zijn er, hoe werken die. Wat zijn de off-line mogelijkheden en hoe doe je dat.

Masterclass 10 Je leert hoe je je profiel het beste kunt opstellen. Wat zet je wel, wat zet je er niet in. Hoe duidelijk wil je zijn en hoe kan je ook veilig je potentiële dates voor jou interesseren.

Masterclass 11 je leert hoe je je foto's het beste vorm kunt geven. Wat laat je van jezelf zien, wat niet

Masterclass 12 begeleidt je door de eerste dates. Je leert hoe je je eerste date tot een succes maakt. Het is een interactieve module die vorm krijgt doordat je daarwerkelijk je eerste afspraak hebt.

+ Naast de masterclasses krijg je gedurende de 12 weken zes persoonlijke online zoom-coachingssessie van 45 minuten.

+ Je krijgt toegang tot mijn besloten facebookgroep : 'van 50plus single naar samen sterk' waar je gelijkgestemden vindt om mee te sparren, elkaar te inspireren, informatie te delen en samen te lachen.

Jouw investering in geluk in de liefde:

Tijdsinvestering:

Elke week ontvang je een Masterclass  van 30 minuten. De daaruit voortvloeiende opdrachten en oefeningen nemen gemiddeld max. twee uur per week in beslag. 

Financiële investering in je levensgeluk

Voor 12 weken Masterclasses, coaching en online begeleiding betaal je € 1295,00. Betaling in drie termijnen van € 437,50 of zes termijnen van € 220,00 is mogelijk.  

Wil jij graag verder met JOUW leven, samen met een leuke, liefdevolle partner... wacht dan niet langer en stuur me een e-mail en meld je aan voor dit programma. De rest volgt dan vanzelf.