home

Dit veranderde mijn leven... Lees hier mijn nieuwste blog 

"Wij hielden van elkaar vanaf het eerste moment. En dan weet je het zeker: dit is mijn droomman. Niet de prins op het witte paard hoor, die bestaat niet. Ook niet mijn ‘redder’ want die had ik niet meer nodig. Ik had mij zelf al gered. Maar wel de man die blij is met mij, die respect heeft, steunt en vrijheid geeft als ik dat nodig heb." 

Vraag mijn gratis e-boek aan als je van je eerste date ook een echt succes wilt maken!

koffie

Gratis e-book

Deze 10 tips helpen je van je eerste date een succes te maken. De stap naar daten wordt hiermee een stuk makkelijker.  En voor dat je het weet drink jij dit voorjaar ook koffie met je soulmate op een romantisch terrasje

Ja, ik wil dit e-book graag ontvangen!

Wat je gaat leren in dit e-book

Wat er nodig is om van  je eerste date een werkelijk leuke ervaring te maken

Wat je kunt doen om je comfortabel en veilig te voelen op je eerste date

Op welke manier je ontspannen je eerste date kunt ontmoeten

Wat je kunt doen om jezelf te blijven  tijdens je eerste date

Hoe je snel je soulmate kunt herkennen

Ja, stuur maar toe

Wie ben ik om je te helpen?

Marijke van Dellen

Mijn naam is Marijke van Dellen

Ik ben 68 jaar jong en nog lang niet achter de geraniums 
In mijn leven ben ik meer dan 20 jaar single geweest. Een leuke, spannende, maar ook eenzame en onzekere periode. Daten vond ik heel moeilijk en heb ik heel lang niet aangedurfd. Te veel meegemaakt, te hard gekwetst om dat nog eens te riskeren, te onzeker of ik wel leuk genoeg was.  Uiteindelijk heb ik, na een lange zoektocht vol pieken en diepe dalen mijn angst voor daten overwonnen. Ik slaagde erin mijn oude leven af te leren en een nieuw leven te creëren.

Waarom de keuze om jou, als 50-plus single te helpen met het vinden van geluk in een nieuwe liefde? 
Als je 50-plus bent is het vinden van geluk in een nieuwe liefde  vaak erg lastig. Waarom? Omdat je al een heel leven achter je hebt, waarschijnlijk met één of twee partners. De vraag is hoe gelukkig je was in die relaties. Wellicht denk je "dat nooit weer". Of je was wel gelukkig, maar de ander 'verliet' je. En dan denk je "dit krijg ik nooit meer terug. In beide gevallen zeg  ik: dat klopt! Het 'oude' wil je en kan je niet meer terug krijgen. Het proces naar het nieuwe...dat is waarbij ik je heel goed en graag kan helpen. 

Mijn eigen lange en moeizame zoektocht heb ik omgezet in een krachtig en succesvol coachingsprogramma "Klaar om te daten" waarmee ik inmiddels vele honderden mensen heb geholpen hun leven te transformeren naar meer vitaliteit, geluk en vervulling, inclusief een nieuwe partner.  In dit programma breng  ik 20 jaar kennis, ervaring en inzichten, opgedaan door uitgebreide studie,  in mijn eigen praktijk, met deelnemers aan mijn programma en in mijn eigen leven samen.

Natuurlijk  investeer(de) ik ook  in mezelf. Ik kom graag snel tot de kern en koos voor een combinatie aan studies waarmee ik mensen optimaal kan helpen een diepgaande transformatie door te maken:  NeurOptimal Neurofeedback (breintraining),  Poly-Energetische Therapie ( psychische en energetische begeleiding) en Natuurgeneeskunde (Totaal Balans en Pnei-Orthomoleculaire therapie). Allemaal op HBO -niveau. 

In mijn coaching bied ik zo een totaalpakket, waarmee ik jou fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel/energetisch help te transformeren. 

Ja, stuur maar toe dat boek