Met Kerst ben je niet meer alleen

Met Kerst ben je - niet meer - alleen.

Zie jij als single op tegen de Kerst? Je bent niet de enige!De feestdagen komen eraan. Voor veel mensen een heel vreugdevolle en liefdevolle periode. Maar niet voor iedereen, helaas.

Mijn aandacht gaat vooral uit naar de 50plus singles. De groep mensen waar ik mee werk en die ik help (weer) gelukkig te worden in de liefde. De meeste 50plus singles hebben er niet voor gekozen om singel te zijn, maar gaan nu toch als alleengaande door het leven.

Laat het duidelijk zijn: ik vind niet dat 50plus singles per definitie zielig zijn. Helemaal niet. Ik werk als single coach met veel heel zelfbewuste, actieve en vol in het leven staande mensen. Opvallend is daarbij dat veel 50plus singles als alleengaande gelukkiger zijn dan dat ze waren in hun eerdere relatie. Die is natuurlijk ook niet voor niets verbroken.

Maar toch, juist op de dagen van Kerst en Oud & Nieuw kan het gemis van een leuke, gelijkwaardige partner gevoeld worden. Helemaal als je deze dagen alleen doorbrengt. Alleen met je wijntje, je kerstboom en je diner….

alleen

Maar ook als je die dagen met je fijne vrienden beleeft. Het gemis van een leuke, gelijkwaardige partner om warmte een liefde mee te delen is juist ook dan groot.

Wil jij ook een leuke date ontmoeten met wie je de Kerst doorbrengt? Download mijn e-book met 10 tips waarmee je je (eerste) date tot een succes maakt.

Kerst tafel

Daten is een kunst. Iets dat je kunt leren. Iets dat ook heel leuk kan zijn. Een hele mooie manier om waardevolle nieuwe mensen te ontmoeten. Want laten we eerlijk zijn: mister of miss Right komt niet spontaan op je deur kloppen. Daten is in onze samenleving een heel belangrijke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Voor alle 50plus singles die graag nu of in de nabije toekomst een leuke dat willen hebben, heb ik een e-book gemaakt met 10 tips die je helpen je eerste date tot een succes te maken. 

ik

Mijn naam is Marijke van Dellen. Met mijn online coachingsprogramma “Klaar om te Daten” help ik 50plus singles weer gelukkig te worden in de liefde.  Ook ben ik beheerder van een mooie Facebook community: Van 50Plus Singel naar Samen Sterk.

Het is goed te weten dat je niet altijd alles alleen hoeft te doen.  Klik op deze link om erbij te komen:

Klik hier om meer te weten te komen over mij en mijn coachingsprogramma “Klaar om te Daten”