Hoe hoog is jouw liefdesfrequentie??

Heb jij dat ook vaak? Je hebt een hele leuke man leren kennen. Je bent enthousiast en gelooft echt dat hij de WARE is, de man van je leven. En plotseling blijkt dat niet het geval. Het is ineens ‘over’ zegt hij en weg istie. Jou achterlatend met een immens vraagteken en weer een slechte ervaring.

Zo ontmoedigend. Het vergroot je wantrouwen naar ‘mannen in het algemeen’, maakt je onzekerheid over wat jij te bieden hebt en laat je aarzelen om verder te gaan met daten. Terwijl je toch echt diep van binnen de wens hebt om echt de liefde van je leven tegen te komen, iemand die respectvol, liefdevol en betrouwbaar is. Iemand met wie je gelukkig samen oud wil worden.

Herken je dit of heb je soortgelijke ervaringen? Dan is jouw liefdesfrequentie hoogst waarschijnlijk te laag. Als je die niet omhoog brengt zal je altijd dit soort ervaringen blijven houden. Je wordt nog meer onzeker. Gaat twijfelen aan jezelf en aan alle mannen. Het maakt je boos en verdrietig, waardoor je jouw liefdesfrequentie nog verder omlaag brengt.

Wat is dat, liefdesfrequentie?

liefdesfrequentie

In de wereld en in het Universum is uiteindelijk alles energie. Door hoe je leeft, denkt, wat je voelt en wat je doet vibreer jij op een bepaalde frequentie. En beïnvloed jij dat energieveld.

Als je angstig bent, boos, wrok koestert, negatief over jezelf denkt, jezelf en anderen veroordeelt is jouw liefdesfrequentie laag.

Als je, daarentegen, jezelf koestert, houdt van jezelf, anderen helpt en steunt, inspireert en geïnspireerd wordt, dankbaarheid ervaart… dan vibreer je op een hoger niveau en is jouw liefdesfrequentie hoog.

Waarom is dat belangrijk? Je kent het gezegde wel: wat je uitzendt krijg je terug. En dat is, in het geval van daten en de wens een fijne, liefdevolle, respectvolle relatie te vinden , super belangrijk. Mensen resoneren en vibreren op jouw frequentie. Andersom ook natuurlijk. Als jij op een lage liefdesfrequentie zit zal je ook mannen aantrekken die daarop resoneren. Meestal niet de man die je zoekt en die jou, als zijn plezier eraf is, zal verlaten. Ben je daarentegen gefocust op liefde, hou je vanzelf, accepteer je jezelf volledig, inspireer je anderen en ben je dankbaar voor en behulpzaam aan de mensen om je heen, dan adem je liefde. Jouw liefdesfrequentie is dan hoog. Mensen om je heen vibreren daarop. Ze koesteren zich in jouw energie, vinden het fijn om in jouw omgeving te zijn en respecteren je. Ook zal je mannen aantrekken die op die frequentie vibreren. De voor jou fijne, liefdevolle, respectvolle man, waarmee je gelukkig wilt en kunt worden.

Hoe zit het met jouw liefdesfrequentie? Herken je je in de eerste zinnen van dit blog? Heb je soortgelijke ervaringen? Koester je nog ergens wrok, boosheid of voel je nog veel teleurstelling? Dan is jouw liefdesfrequentie zeer waarschijnlijk te laag.

Hoe verhoog je jouw liefdesfrequentie?  Gelukkig kan je zelf veel doen om jouw liefdesfrequentie te verhogen. Het gaat er vooral om meer van jezelf te houden, gaan inzien en voelen dat je veel meer waard bent dan wat je nu krijgt. Geluk, vervulling en dankbaarheid ervaren in je leven van nu. En nog heel veel meer.

Het kan ontmoedigend zijn en heel ver weg en onbereikbaar lijken. Maar niets in minder waar en weet ook dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Zo kan je je bijvoorbeeld aanmelden voor een gratis inzicht gesprek met mij (ter waarde van 145 euro) waarin ik je minimaal twee concrete  inzichten en/of tips geef waarmee je direct verder kunt.  Hier kan je je aanmelden voor dit gesprek. Voel je welkom!

Ook vertel ik je dan daarin meer over mijn online coachingstraject ‘Klaar om te Daten’ waarin ik je nog veel verder kan helpen jouw liefdesfrequentie omhoog te brengen, zodat jij die man kan aantrekken waar jij naar verlangt.

Hieronder geef ik je alvast één tip, die je al zelf direct kunt toepassen, waarmee je jouw liefdesfrequentie omhoog kan brengen en die, als je doet wat ik zeg, een grote positieve impact op jouw leven zal hebben.

De dankbaarheids oefening

dankbaarheid

Doe deze oefening elke dag. Hij neemt 10 minuten van je tijd in beslag en zal je leven voor goed positief veranderen.

Voorbereiding: Neem een of een paar mensen in gedachten van wie jij houdt en waarvan je weet dat ze ook van jou houden. Je mag ook een huisdier in gedachten nemen, waar jij liefdevolle gevoelens voor hebt. Maak een lijstje met hun namen, neem er foto’s bij, eventueel een opgenomen gesprek om hun stem te horen, of denk terug aan een mooi moment en voel de liefde voor en van die persoon of dat dier. De ruimte waar je gaat zitten kan je alvast voorbereiden met een mengsel van essentiele oliën, bijvoorbeeld een paar druppels lavendel en roos in een verstuiver. Ook stenen, zoals rozenkwarts en bergkristal kunnen bijdragen aan je gevoel van liefde, dankbaarheid, innerlijke rust en helderheid.

Meditatie Kom rustig zitten. Steek een kaarsje op voor licht en warmte. Zet, als je wil, een mooi, rustgevend muziekje op, of zit in stilte. Je kunt de meditatie nog verder ondersteunen door het gebruik van essentiele olie (bv een mengseltje van lavendel en roos) en stenen, bijvoorbeeld rozenkwarts en bergkristal. Wat voor jou goed is. Kijk naar de mensen op je lijstje, de foto’s of wat je ook maar aan hen verbindt. Richt je aandacht op je hart. Dat doe je door je hand daar neer te leggen en rustig via je hart in en uit te ademen. Noem per persoon of dier de naam, zeg die hardop en voel de liefde die je voor hem/haar hebt. Laat alle reserves los. Laat jouw liefdes energie vanuit jouw hart naar hem/haar toe vloeien, als vanzelf. Overspoel jezelf en de ander met dat gevoel van liefde . Doe dit voor elke persoon /elk dier op je lijstje……. en geniet nog even na…. Doe deze oefening elke dag, bij voorkeur in de ochtend, maar als het voor jou beter voelt mag het ook in de avond voor het slapen gaan. Het zal zeker ook de kwaliteit van je slaap positief beïnvloeden. Na een aantal weken zal je merken dat je meer liefde uitstraalt en dat er ook meer liefde jouw kant op komt.

Succes…. Marijke van Dellen

https://vitaallevenendaten.nl. Volg mij op Facebook: https://www.facebook.com/vindjegeluk Instagram: https://www.instagram.com/vindjegeluk_50plussinglevrouw