Dit veranderde mijn leven

Wanneer ben je eigenlijk “Klaar om te daten?” En .. Hoe ging dat bij jou Marijke? Deze vragen krijg ik heel vaak. In dit blog vertel ik je er meer over.

"Wij hielden van elkaar vanaf het eerste moment. En dan weet je het zeker: dit is mijn droomman. Niet de prins op het witte paard hoor, die bestaat niet. Ook niet mijn ‘redder’ want die had ik niet meer nodig. Ik had mij zelf al gered. Maar wel de man die blij is met mij, die respect heeft, steunt en vrijheid geeft als ik dat nodig heb."

Geloof me, ikzelf ben ook heel lang mijn eigen slachtoffer geweest. Verstrikt in een negatieve spiraal. Ik was veroordelend naar anderen, niet aardig, negatief over veel zaken in mijn leven, boos en wrokkig naar mijn ouders en ex-en. Liefde ervaren voor mijzelf was onmogelijk. En daarmee ook liefde ervaren naar anderen. Gevolg: mijn liefdesfrequentie was laag en ik kreeg die mannen in mijn leven die op die lage frequentie resoneerden. Egoïstische mannen, met alleen oog voor hun eigen welzijn. Ik had het niet door. Steeds opnieuw werd ik verliefd, blij met elk snippertje aandacht. Steeds opnieuw werd ik afgewezen, gekwetst en teleurgesteld, waardoor mijn negatieve spiraal alleen maar groter en dieper werd.

Mijn ommekeer kwam door een boek: “Als hij maar gelukkig is” van Robin Norwood. Ik geloof dat het nu alleen nog tweede hands te krijgen is, zo jammer. Dat boek heeft mijn leven voor goed veranderd. Ik las het nadat er weer voor de zoveelste keer misbruik gemaakt was van mij als vrouw en mens. Door dat boek realiseerde ik me dat ik eigenlijk alleen maar bezig was het de ander naar de zin te maken. In de hoop een snippertje liefde te mogen ontvangen. Heel weinig eigenwaarde. Ik nam genoegen het beetje ‘liefde’ dat mijn kant op werd geslingerd. Accepteerde dat ik soms weken niets hoorde van mijn ‘geliefde’. Leefde van het ene moment dat hij er was naar het volgende moment … In de tussenliggende tijd voelde ik diep ongelukkig. Ik dacht dat ik echt niet meer waard was dan dat, dat ik blij moest zijn met elk beetje aandacht, dat mijn droomman voor mij niet bestond en dat ik verder nergens op hoefde te rekenen.

Na het lezen van dit boek werd ik mij daar in een klap bewust van. Ik besloot dat ik zo niet meer verder wilde leven en gooide het roer om. Ik veranderde mijn leven voorgoed. Stapje voor stapje ging ik goed voor mij zelf zorgen en mezelf steeds meer waarderen. De basis van alles. Ik werd steeds duidelijker in wat ik wel en niet accepteerde en hoe ik behandeld wilde worden. Liet dat ook weten aan de ander. Vond inspiratie bij meerdere ‘goeroe’s’, zoals bijvoorbeeld Deepak Chopra en Alberto de Villoldo. Volgende opleidingen, cursussen weekenden…. Ik voelde me steeds beter, durfde voor mij zelf op te komen. Niet meer bang dat ik het niet waard was en dat ik blij mocht zijn met alles kleine beetjes ‘liefde’. Nee…. Ik ging leven op mijn voorwaarden. Ik werkte aan mijn vitaliteit, vond vervulling in mijn werk en hobbies en voelde me steeds meer compleet. Mijn liefdesfrequentie was gestegen naar een hoog niveau. Ik was eindelijk klaar om te daten.

Dit veranderde mijn zoektocht naar de WARE. Anders gezegd: ik stopte met zoeken, startte met ontmoeten en zo kwamen wij elkaar tegen. Hoe mooi is dat…het klikte direct op een dieper niveau. Wij hielden van elkaar vanaf het eerste moment. En dan weet je het zeker: dit is mijn droomman. Niet de prins op het witte paard hoor, die bestaat niet. Ook niet mijn ‘redder’ want die had ik niet meer nodig. Ik had mij zelf al gered. Maar wel de man die blij is met mij, die respect heeft, steunt en vrijheid geeft als ik dat nodig heb. We zijn inmiddels al weer een hele tijd gelukkig samen. Hoe mooi is dat.

Huub en ik

Wil jij dat ook?

Herken jij je (deels) in mijn verhaal? Vind jij ook dat jij veel meer verdient dan je nu krijgt? En wil jij daarom verandering brengen in hoe je omgaat met jezelf en met realties? Zodat ook jij echt die diepe connectie kunt  ervaren met de liefde van je leven. Weet dat je goed bent voor elkaar.  Zelfvertrouwen en vitaliteit kunt ervaren in jouw relatie en gelukkig kunt  zijn.  Dat kan!

Klaar om te daten

Ik heb al mijn kennis en  ervaring verwerkt in mijn coachingsprogramma “klaar om te daten”. Het is een doorleefd compleet programma, waarin ik je in één-op-éen coaching leer hoe je onvoorwaardelijk van jezelf kunt houden, met alle imperfecties en schoonheid die je in je hebt. Je leert echt te geloven dat jij een 'lovable' iemand bent. Iemand die het waard is om van gehouden te worden. Iemand die van alles te bieden heeft en die de allerbeste man in haar leven verdient.  Je leert ook hoe je je vitaliteit en levensvreugde kunt verhogen, zodat jij gemakkelijk voldoende energie hebt om alle leuke dingen te ondernemen die bij een vervullende, liefdevolle relatie horen. Dit alles brengt jouw liefdesfrequentie naar een hoog niveau. Tot slot leer ik je hoe jij het beste kunt daten en welke vormen van daten het beste bij jou passen (lees: dating sites, apps of offline bemiddeling, off-in ontmoetingen).  Zodat jij ook echt klaar bent de liefde van je leven te ontmoeten.

Wil je weten waar jij staat en wat jij kan doen om de liefde van je leven te ontmoeten? Maak dan eens een afspraak met mij voor een gratis één-op-één zoom gesprek ( twv €145,00) waarin ik je minimaal twee concrete inzichten en tips geef waar je direct mee aan de slag kunt. Ook vertel ik je dan meer over hoe mijn programma je daarbij kan helpen en wat je van dit programma kunt verwachten.

Je kunt je hier aanmelden voor dit super interessante gesprek. Voel je welkom!