Wie ben ik om jou te helpen?

Marijke van Dellen

Mijn naam is Marijke van Dellen

Ik ben 68 jaar jong en nog lang niet achter de geraniums 
In mijn leven ben ik meer dan 20 jaar single geweest. 
Een leuke, spannende, maar ook eenzame en onzekere periode. Ik werkte in die tijd heel hard, een leuke baan, een flinke huur elke maand en een paar goede vriendinnen waarmee ik soms iets leuks ging doen. Maar eerlijk is eerlijk, erg vaak was dat niet. Kort samengevat: ik was diep van binnen ongelukkig en onzeker, terwijl aan de buitenkant alles tip top in orde leek.

“Wat heb ik nu eigenlijk te bieden en wie vindt mij leuk?” " En "wát als ik weer de verkeerde tref?" waren de vragen die bij mij voorop stonden als ik aan daten dacht.

Hulp vragen deed ik niet graag. Ik vond dat ik alles zelf wel moest kunnen. Maar omdat ik ook niet zo door wilde gaan en ik niet goed wist waar te starten ben ik toch gaan zoeken. Zelfhulp boeken en cursussen over relaties, zelfvertrouwen en weten wie je bent, over waarden en normen. Over vervulling op zielsniveau en leefstijl. Ik heb in die tijd heel veel zelf uitgezocht en gestudeerd. Met vallen en opstaan steeds stapjes verder gezet.

Al zoekend en uitproberend kwam ik tot een andere manier van leven. Ik heb letterlijk mijn oude leven afgeleerd en mijn nieuwe leven gecreëerd. Een nieuw leven dat veel beter past bij wie ik ben. Door mijn eigen waarde te kennen veranderde ook mijn manier van daten. Het werd daardoor leuk en succesvol. Nu ben ik al weer ‘eeuwen’ gelukkig in mijn relatie met Huub en hoop dat nog lang te blijven. 

Mijn carrière kent een switch
Na 20 jaar personeelsmanagement koos ik in 1997 voor mijn hart en passie: mensen (singles en niet singles) helpen  groeien naar een leven met meer vitaliteit, geluk en vervulling. Daar hoorde het leren daten voor singles bij. Ik startte mijn eigen praktijk waarin ik vele honderden mensen heb geholpen hun leven weer zo vorm te geven dat zij zich vervuld, gelukkig en vitaal voelen, met of zonder nieuwe liefde (meestal mét).

Natuurlijk  investeerde ik ook  in mezelf om anderen optimaal te kunnen helpen. 
Ik wil graag heel snel tot de kern komen zodat ik mensen heel  fundamenteel kan helpen. Daarom koos ik voor een combinatie aan studies waarmee ik dat optimaal bereik:  NeurOptimal Neurofeedback (breintraining),  Poly-Energetische Therapie en Natuurgeneeskunde (Totaal Balans en Pnei-Orthomoleculaire therapie). Allemaal op HBO -niveau. 

Bij mijn therapie en coaching bied ik zo een Een compleet vitaliteit en geluk bevorderend pakket, waarmee jij als deelnemer aan mijn programma’s fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel/energetisch een transformatie doormaakt naar een gelukkig, vitaal leven. Waarom zo? Omdat ik ervan overtuigd ben dat een fundamentele verandering nooit op één gebied en met één methode te realiseren is. Om een nieuw leven te creëren, je oude leven en patronen af te schudden en nieuw geluk en een nieuwe liefde in dat leven toe te laten is zo'n transformatie op alle niveaus nodig. Doe je dat niet, dan verval je snel weer in oude patronen en loop je het risico dat je voor de rest van je leven ongelukkig in de liefde blijft.

Waarom de keuze om jou, als 50-plus single te helpen met het vinden van geluk in een nieuwe liefde? 
Als je 50-plus bent is het vinden van geluk in een nieuwe liefde  vaak erg lastig. Waarom? Omdat je al een heel leven achter je hebt, waarschijnlijk met één of twee partners. De vraag is hoe gelukkig je was in die relaties. Wellicht denk je "dat nooit weer". Of je was wel gelukkig, maar de ander 'verliet' je. En dan denk je "dit krijg ik nooit meer terug. In beide gevallen zeg  ik: dat klopt! Het 'oude' wil je en kan je niet meer terug krijgen. Het proces naar het nieuwe...dat is waarbij ik je heel goed en graag kan helpen. 

Mijn grootste passie, waar ik elke dag met veel plezier mijn bed voor uitkom, is andere mensen te helpen meer vitaliteit, geluk en vervulling te vinden in het leven. Dat heb ik de laatste 20 jaar in mijn eigen praktijk steeds gedaan en zo honderden mensen geholpen.  Door corona onderbroken, maar inmiddels hele mooie nieuwe wegen gevonden om mijn passie weer met jou te delen.
 

In het coachings programma breng ik alles samen dat ik in de afgelopen 20 jaar in mijn praktijk, door studie en ervaring, heb geleerd. De weg naar vitaliteit, geluk en vervulling begeleid ik met voeding, suppletie(exogene ketonen), lifestyle verandering, geluks-coaching en breintraining en datingcoaching. Multi disciplinair, door mij. Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten en dit pad samen met jou in te slaan!

Deskundigheid
Tussen 1997 en nu heb ik mij geschoold in verschillende vakgebieden, om goed beslagen ten ijs te kunnen komen. Omdat ik graag in mij coaching snel tot de kern wil komen heb ik gekozen voor een combinatie aan opleidingen waarmee ik dat optimaal kan bereiken. Ik heb een 4-jarige HBO opleiding tot Poly-energetisch therapeut afgerond, een 4-jarige opleiding als natuurgeneeskundig kinesioloog in combinatie met PNEI,  specialisatie brein-chemie (neurotransmitters en hormonen) en ben ik gecertificeerd Master NeurOptimaltrainer door het Zengar Instituut in Canada. Ook heb ik een vierjarige opleiding gevolgd bij een sjamaan van de €˜Four Winds Society. Ik wil mijzelf geen sjamaan noemen, maar ik heb wel veel geleerd van de sjamaanse manier van kijken naar het leven. De opgedane kennis en ervaring bied ik zoveel mogelijk geintegreerd aan, zodat jij als client zowel fysiek, mentaal/emotioneel als ook spiritueel beter in je vel komt te zitten met behulp van mijn aanpak

(Levens)ervaringlevenservaring
Inmiddels heb ik een heel leven achter de rug en hopelijk ook nog een vol en rijk leven voor de boeg. Twee scheidingen verder, vier keer ergens anders opnieuw begonnen, borstkanker overleefd en steeds toegenomen in kracht, creativiteit, ondernemerschap en flexibiliteit om een succes van mijn leven te maken. 

Mijn coaching en begeleiding stoelt dan ook niet alleen op kennis en kunde, maar vooral ook op ervaring en inzicht in hoe het soms gaat in het leven. Ik zoek samen met jou hoe jij daar op een voor jou beste wijze mee om kunt gaan. 

Historie
Voordat ik mijn eigen praktijk startte was ik meer dan 25 jaar werkzaam in het bedrijfsleven. Ooit begonnen als lerares Nederlands-Engels, daarna via wat verschillende baantjes het personeelsmanagement ingerold. Na afronding van de opleiding HBO personeelsmanagement aan de Hoge school van Haarlem heb ik zo'n 20 jaar diverse functies gehad in dit werkveld. Als hoofd commerciele opleidingen ontwikkelde en gaf ik commercieel gericht trainingen. Ik leidde een afdeling van 14 trainers. In mijn laatste functie op dit gebied was ik personeelsmanager en maakte ik deel uit van het management team van een organisatie van 600 medewerkers. Ondanks mijn succesvolle carrière heb ik mijn baan opgezegd om mijn hart te volgen. Dat was: mensen helpen meer vitaliteit geluk en vervulling te ervaren. Van daaruit is alles verder gaan rollen, tot het bedrijf dat ik nu heb.