Plan je gratis inzicht gesprek

Ook toe aan een gelukkiger, vitaler en meer vervuld leven, samen met jouw gedroomde partner? Plan dan hier jouw afspraak voor een gratis 45 minuten inzichtgesprek via zoom, waarin je minstens twee concrete inzichten krijgt waarmee je direct aan de slag kunt.

Ook vertel ik je meer  over mijn 12-weken programma 'Klaar om te daten - trek je droompartner aan en word gelukkig in de liefde'. We bepalen samen of jij past in mijn programma.

Dit waardevolle gesprek is geheel gratis, er kleven geen verplichtingen aan. Je kunt er volledig vrij jouw voordeel mee doen. Dit wil je niet missen!!!

Ja, ik plan heel graag een gratis inzicht gesprek in

Dit is wat anderen zeggen over het inzichtgesprek

+" Marijke kan heel goed luisteren, om dan vervolgens de vinger precies daar te leggen waar het bij mij wringt.... Ik heb heel veel gehad aan dit gesprek en haar inzichtgevende feedback."

+ "Na dit gesprek met Marijke heb ik een aantal veranderingen doorgevoerd in mijn leven. Ik snap nu veel beter waarom ik doe wat ik doe en wat voor invloed dat heeft op mijn leven. En vooral...wat ik eraan kan veranderen."

+ "Het gesprek is gratis en verplicht me tot niets. Ik ben erg aan het denken gezet en ga zeker dingen veranderen in mijn leven."

+" Ik wilde heel graag weten wat de mogelijkheden zijn die Marijke heeft en wat het één-op-één coachingstraject voor mij zou kunnen doen. Zij heeft dat heel helder uitgelegd. Ik ben er mee gestart en kan niet anders zeggen dan dat het mijn verwachtingen overtreft."

+ "Het is echt de moeite waard om dit gesprek in te plannen. Ik ben er veel wijzer van  geworden."

Ja graag, plan voor mij een gratis inzichtgesprek in...